Activiteiten

Klik op één van de onderstaande activiteiten voor meer informatie.

Matrijzen

Voor de realisering van uw matrijzen kan Kunststofplus u volledig ontzorgen. We verzorgen het matrijsontwerp en brengen de productie van uw matrijs onder bij de voor uw product meestgeschikte matrijzenbouwer. Hiertoe beschikken we over een zeer groot netwerk in binnen-en buitenland. Kunststofplus verzorgt de complete begeleiding van ontwerp tot oplevering

Spuitgieten

Er wordt gewerkt met moderne, vrijwel geheel geautomatiseerde kunststofspuitgietmachines, met sluitkrachten van 30 tot 650 ton. KunststofPlus doet echter meer. Onze klanten bestaan voornamelijk uit middelgrote tot grote industriële ondernemingen.

Assemblage

Voor diverse klanten verzorgen wij de complete fabrikage , dus spuitgieten maar ook de bijbehorende assemblage, verpakken en testen van het eindproduct.

Voorraadbeheer

Kunststofplus produceert inmiddels meer dan 1000 verschillende artikelen voor onze klanten en beschikt over een geavanceerd locatiebeheer systeem om ons interne voorraadbeheer goed te laten functioneren.Desgewenst kunnen we ook voor onze klanten het complete voorraadbeheer en distributie overnemen.