Burgemeester Sjaak van der Tak van Gemeente Westland heeft maandag 16 juni een werkbezoek gebracht aan KunststofPlus in Naaldwijk. KunststofPlus is in december 2006 overgenomen van Patijnenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt .Er is inmiddels geïnvesteerd in twee nieuwe machines om aan de vraag in het Westland te voldoen en er is 1500 m2 magazijnruimte bijgekomen, waarmee de totale bedrijfsoppervlakte inmiddels 4000m2 is.

Er wordt 5 dagen per week volcontinu gewerkt en de groei zet nog steeds door. Directeur Wim Krouwel: “Onze omzet is sinds de overname verdubbeld en het interessante is dat veel Westlandse ondernemingen ons nog helemaal niet kennen. We hebben de afgelopen periode eerst intern ons bedrijf klaargestoomd voor verdere groei door de gedane investeringen en intensivering van de bestaande klanten.

We zijn nu klaar voor verdere groei en gaan nu pas in het Westland van ons laten horen.” Thema van de bijeenkomst was sociaal ondernemen en “nieuw” ondernemerschap. Op de foto de burgemeester (rechts) met het personeel voor één van de nieuw aangeschafte machines.